Vicces majmos játék

Címkék: majmos játékok, vicces, vicces játékok, online játék, online játékok, ingyen jatek, ingyen játékok, játék, játékok

Monkey GO Happy 5

A majom vidámító játék újabb ötödik résszel örvendeztet meg minket, ahol a feladat a már-már megszokott: tedd vidámmá a szomorkodó majmokat úgy, hogy a megfelelő helyekre kattintasz az egyes jelenetekben:

Monkey GO Happy 5

| Reblog! 0 |
Reblog hírfolyam | Like hírfolyam

Gyerek játékok

Ingyenes online játékok gyerekeknek. A legjobb gyerekjátékokat itt találod meg ezen az oldalon, amelyek között lehet akár majmos vagy Angry Birds esetleg fiús vagy lányos játékok, igyekszünk kiválogatni minden akár a legapróbb korosztály számára is könnyű szívvel ajánlható online játékokat, sok-sok készségfejlesztős és logikai fejtőrőt is bemutatunk a gyerekjatekok blog olvasói számára.

Olvasóim

Játékok tanfolyam

Gyerekjátékok statisztika

isite toplista
Könnyű szívvel és bátran ajánljuk a következő oldalt szülőknek és gyermekeik számára egyaránt, amely bármely korosztályt leköthet képességfejlesztő és erőszakmentes tartalmaival ez pedig nem más, mint a játékok gyerekeknek oldal. Érdemes elmenetni és újra visszatérni a játékoldalra, mert igazán egyedi kínálatot mutat be magyar nyelven.

Feedek